Need help?

+91 99044 84341

50 Beste Sex Counters Cosmo voor de hele jaren. Deel 2

50 Beste Sex Counters Cosmo voor de hele jaren. Deel 2

 1. Geavanceerde pijpbeurt: Tijdens het opstaan ​​en naar beneden op zijn vat, beweging en hand, alsof je de kurkentrekkerbochten volgt, elke keer op het hoofd glijden, wanneer je bij haar komt. Hij zal een boghout zijn.
 2. Wil je meer orale seks en minder monotone keel, maar weet niet hoe je erover moet zeggen? Begin met seksuele correspondentie. Schrijf hem: “Ik kan niets met https://heredia.idataweb.com/consulta-en-linea/ mij doen en alles wat ik denk over hoe vandaag je tong voor mij zal glijden”. Voeg een smiley-kus toe, klik op “Verzenden”. Het bericht wordt ontvangen.
 3. Neem een ​​kogelvibrator. De konijnenvibrator baadt natuurlijk in de

  stralen van glorie, maar de verwerking van de clitoris door de vibratie van de “kogels” tijdens seks in de stel doggi-stijl is een geheel andere uitlijning.

 4. Smelten van zijn mond, neem zijn hand en sleep haar naar beneden zodat hij je strijkt. Bedek zijn vingers met je om ervoor te zorgen dat hij precies raakt waar je Climax moet bereiken. Wat je onder je controle hebt over zijn beweging, prikkelt hem nog sterker.
 5. Begin met compliment (“Ik hou van hoe jij. “), Voordat u een nieuwe zet aanbiedt (” Ik zal me nog sterker beginnen als je je vingers zo maakt. “).
 6. Irritig voor hem, waardoor hij je een seconde binnengaat en dan terugkeert naar de inleiding die je hebt gekozen. Bedenk dat hij hem een ​​stuk heet gaf voor het avondeten: laat hem stromen totdat hij de hele plaat verdient.
 7. Na de verbeelding komen, een boek lezen met hete scènes aan de vooravond van een datum. Je zult jezelf sensualer voelen tijdens de handeling, jezelf de heldin van dat boek voorstellen. En hij zal er nooit van weten!
 8. Maak je vriendje naar sneller “menu” van drie technieken die het gek maken, en doe hetzelfde. Vervolgens wissel lijsten uit en draait om de beurt om elkaars delicatessen uit deze menu’s te hernemen!
 9. Oefenen in striptease. Betreed prachtig de kamer, draait eromheen en gooit langzaam de combinatie weg, waaronder het korset (of string en borstels voor tepels zal worden gevonden!). Voor een consistent effect, blijf op hakken.
 10. Tijdens orale seks zal het contrast van koud en heet hem verbluffende sensaties brengen. Als je geen liefhebber bent van acceptoren met een kubus van ijs achter de wang, kun je gewoon om beurten nemen om een ​​slok te maken dan koud, dan warm. (Editor’s Commentaar: Tandartsen adviseren niet misbruik van extreme temperatuurcontrasten: het vernietigt tand enamel. Dus niet overdrijven: wissel warm met cool, en niet warm met ijs.) Nog eenvoudiger: na het besturen van een lid van de mond, blaas er enigszins op.
 11. Vintage Raad van het Martam-nummer Cosmo, 1989: “Geef de wil van fantasie: neem een ​​liefde in de auto op de lokale "Scheidsrechter", Als tieners, of verander de huizen met een vriend en maak liefde in haar slaapkamer “.
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *