Need help?

+91 99044 84341

Erotische massage van prostaat damesmagazine Lisa

Prostaat is ongeveer 35 kleine klieren, die testosteron produceren en ook spermatozoa afleiden. De prostaatklier heeft niet langer een grootte en ligt onder de blaas, boven het kruis.

Dit belangrijke deel van https://www.visitgranollers.com/ca/mapa-web/ het mannelijke seksuele systeem dat u eenvoudig kunt rondlopen, als een orgasme dat uw favoriet zal ervaren, zullen verschillende keren sterker zijn dan het gebruikelijke. Het zal tenslotte niet alleen in het lidmaatschapsgebied verspreiden, maar ook in het kruisgebied.

Maar lees voordat u verder gaat met de praktijk, lees de belangrijkste regels en technologie die we u in ons artikel zullen vertellen.

Prostaatmassage: gebruik

Een dergelijke prostaatkliermassage verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de hoeveelheid zuurstof en verschillende voedingsstoffen in het bloed.

In de prostaatkanalen kan sap worden vermeld, wat extreem negatief de gezondheid van een man beïnvloedt. En de kliermassage zal in staat zijn om stagnatie van sap te voorkomen, en daardoor pathogene bacteriën uit het lichaam brengen.

Na actieve stimulatie van de prostaat wordt de seksuele activiteit van een man genormaliseerd, een erectie wordt verbeterd, en als gevolg daarvan wordt geslachtsgemeenschap langer.

Prostaatmassage: voorbereidend proces

  • De eerste en belangrijkste regel is trowness. Dit intieme proces tolereert geen snelheid en scherpte. Daarom, voor starters, praat van tevoren met een man over deze techniek, plaats het voor jezelf, ontspan, en pas daarna verder naar de massage.
  • Voor de massage zal prostaat de manicure opofferen, omdat lange nagels het slijmoppervlak van het anale gat kunnen beschadigen.
  • Smering en verschillende smeermiddelen zijn uw trouwe assistent, zonder welke het niet de moeite waard is om deze ventilatieopening te starten. Smeer je handen overvloedig, en kruis van je man. En als gestimuleerd, voeg olie toe indien nodig. De luchtvochtigheid is tenslotte de sleutel tot een goed orgasme.
  • Start een massage met voorlopige streling van zijn billen, heupen. Mannen moeten voorbereid zijn op massage, zoveel mogelijk ontspannen en warm.
  • https://youngauthors.uk/anastasiadate-actual-thought-opinions-from/

Prostaatmassage: techniek

Anaal gat bij mannen is net zo intiem, hoe en vrouwelijk. Dus wees buitengewoon netjes en haast je niet. Voer langzaam je vinger in en stop periodiek. Het zal de spieren helpen om te ontspannen en je pijnloos te laten.

De vinger moet jezelf volledig onderdompelen in het gat, en je palm moet worden gekeerd naar zijn scrotum, namelijk omhoog. Prostaat zal onmiddellijk onder je vinger zijn, en het zal een bugger erwt zijn.

Stimuleer stimulatie met lichte en zachte slag. Druk niet op de prostaat, maar alleen een beroerte. Let op dit moment de reactie van je man. Zijn pols moet vaker worden, en de erwt is gevuld met bloed, en zal het resultaat worden.

Daarna kun je vibrerende bewegingen met je vinger weergeven, maar ook parallel kun je zijn lul stimuleren. Zo’n ‘aandacht’ van alle kanten zal het gevoel alleen maar versterken en zullen leiden tot een lang en helder orgasme.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *